Schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon werken wij met ‘MATIS‘. Dit huidverzorgingsproduct is gemaakt op natuurbasis, hypoallergeen en dierproefvrij. Matis is geschikt voor ieder huidtype door de keuze uit verschillende productlijnen. Onze schoonheidsspecialisten kunnen u op een deskundige wijze een huidadvies geven en begeleiden met het kiezen van de juiste schoonheidsbehandeling en verzorgingsproducten voor thuis.

Ons tweede huidverzorgingsproduct is Décaar. Wij gebruiken de speciale kruidenpeeling als behandelmethode, die de huid vernieuwd. Uiteraard hebben we van dit merk ook de huidverzorgingsproducten voor thuis gebruik.

Ons derde huidverzorgingsproduct is PHYTOMEREen  vorm van schoonheidsverzorging die het beste uit de zee aanbiedt en dus onmiddellijk resultaat laat zien. Dit product bied behandelingen aan voor het hydrateren van de huid, het doelgericht werken op de diepe rimpels en het verminderen van de kleurintensiteit van pigmentvlekken. Ook zijn de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik te verkrijgen om hiermee het effect van je behandeling te verlengen.

Ons vierde en nieuwste huidverzorgingsproduct is SKEYNDOR. Dermapeel PRO van SKEYNDOR is de eerste behandeling in Europa, die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken. Dermapeel PRO is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is en zorgt voor een stralende huid. Er is direct resultaat zichtbaar. U heeft nergens last van, dit in tegenstelling tot ander peelingen.

Ook voor lichaamsmassages kunt u bij onze schoonheidssalon terecht.

Wij hebben ook de mogelijkheid om acnebehandelingen te declareren via uw zorgverzekering.

Onze salon is aangesloten bij de ANBOS.