Schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon werken wij met ‘MATIS‘. Dit huidverzorgingsproduct is gemaakt op natuurbasis, hypoallergeen en dierproefvrij. Matis is geschikt voor ieder huidtype door de keuze uit verschillende productlijnen. Onze schoonheidsspecialisten kunnen u op een deskundige wijze een huidadvies geven en begeleiden met het kiezen van de juiste schoonheidsbehandeling en verzorgingsproducten voor thuis.

Ons tweede huidverzorgingsproduct is NEODERMA. Wij gebruiken de speciale kruidenpeeling als behandelmethode, die de huid vernieuwd. Uiteraard hebben we van dit merk ook de huidverzorgingsproducten voor thuis gebruik.

Ons derde en nieuwste huidverzorgingsproduct is PHYTOMER. Een totaal nieuwe vorm van schoonheidsverzorging die het beste uit de zee aanbiedt en dus onmiddelijk resultaat laat zien. Dit product bied behandelingen aan voor het hydrateren van de huid, het doelgericht werken op de diepe rimpels en het verminderen van de kleurintenstiteit van pigmentvlekken. Ook zijn de huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik te verkrijgen om hiermee het effect van je behandeling te verlengen.

Ook voor lichaamsmassages/behandeling kunt u bij onze schoonheidssalon terecht.

Wij hebben ook de mogelijkheid om acnebehandelingen te declareren via uw zorgverzekering.

Onze salon is aangesloten bij de ANBOS.