Gezichtsbehandelingen

U kunt in onze salon kiezen uit verschillende behandelingen. Van een standaard behandeling die na 30 minuten is afgelopen of een ontzettend luxe behandeling waarbij u heerlijk 90 minuten kunt genieten. Ook kunt u bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van huidverbetering.

U kunt kiezen uit behandelingen van 4 top merken.

Matis

Geïnspireerd door de medische industrie en de cosmetische wetenschap, met een expertise van ruim 75 jaar, staat het Franse merk Matis vooral bekend om haar zachte, innovatieve texturen en verbluffende resultaten!

Matis is toonaangevend, vernieuwend en dynamisch. Met een team van specialisten en een eigen laboratorium kunnen zij snel inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Met het uitgebreide assortiment aan thuisverzorgingsproducten, in combinatie met de professionele behandelingen biedt Matis een oplossing voor ieder huidtype en elke huidconditie.

Décaar

Bij dit huidverzorgingsproduct op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt  gebruiken wij de speciale kruidenpeeling als behandelmethode, die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Decaar word bij ons vooral gekozen bij het behandelen van acné.

Onze salon is aangesloten bij de ANBOS en wij hebben de mogelijkheid om acnébehandelingen te declareren via uw zorgverzekering.

Phytomer

Een totaal nieuwe vorm van huidverzorging die het beste uit de zee aanbiedt en dus onmiddelijk resultaat laat zien. dit product bied behandelingen aan voor het hydrateren van de huid, het doelgericht werken op de diepe rimpels en het verminderen van de kleurintensiteit van pigmentvlekken.

De RELAX DOS (Rugmassage + rugpakking) is de “handtekening” van de PHYTOMER relaxatiemethode. Dit zorgt voor een diepe ontgifting en een optimale ontspanning van de spieren en gespannen zones. Doordat het stresshormoon verminderd en de hartfrequentie vertraagd raakt u intens ontspannen, waardoor het te behandelen gebied ontvankelijker is voor de opname van de werkstoffen van het product.

Skeyndor

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren.

De actieve ingrediënten van de producten worden perfect gecombineerd wat resulteert in doelgerichte cosmetica. De concepten van Skeyndor zijn uniek, innovatief en onderscheidend.

Alle huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik zijn bij ons in de salon te verkrijgen, hiermee kunt u het effect van uw behandeling verlengen.