Gezichtsbehandelingen

U kunt in onze salon kiezen uit verschillende behandelingen. Van een standaard behandeling die na 30 minuten is afgelopen of een ontzettend luxe behandeling waarbij u heerlijk 90 minuten kunt genieten. Ook kunt u bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van huidverbetering.

U kunt kiezen uit behandelingen van 3 top merken.

Matis

Dit huidverzorgingsproduct is gemaakt op natuurbasis, hypoallergeen en dierproefvrij. MATIS is geschikt voor ieder huidtype door de keuze uit verschillende productlijnen.

Neoderma

Bij dit huidverzorgingsproduct is op basis van natuurlijke ingrediënten gemaakt  gebruiken wij de speciale kruidenpeeling als behandelmethode, die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Neoderma word bij ons vooral gekozen bij het behandelen van acné.

Onze salon is aangesloten bij de ANBOS en wij hebben de mogelijkheid om acnébehandelingen te declareren via uw zorgverzekering.

Phytomer

Een totaal nieuwe vorm van huidverzorging die het beste uit de zee aanbiedt en dus onmiddelijk resultaat laat zien. dit product bied behandelingen aan voor het hydrateren van de huid, het doelgericht werken op de diepe rimpels en het verminderen van de kleurintensiteit van pigmentvlekken.

De RELAX DOS (Rugmassage + rugpakking) is de “handtekening” van de PHYTOMER relaxatiemethode. Dit zorgt voor een diepe ontgifting en een optimale ontspanning van de spieren en gespannen zones. Doordat het stresshormoon verminderd en de hartfrequentie vertraagd raakt u intens ontspannen, waardoor het te behandelen gebied ontvankelijker is voor de opname van de werkstoffen van het product.

Alle huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik zijn bij ons in de salon te verkrijgen, hiermee kunt u het effect van uw behandeling verlengen.